Volg de 40 mijl van Bru op de voet/boot

40 mijl van BruAanstaande zaterdag vindt voor de zevende keer de 40 mijl van Bru plaats. Een doublehanded zeilwedstrijd voor toerzeilers en wedstrijdzeilers. Met twee man of vrouw samen de Grevelingen op om de gezonde competitie met andere jachten aan te gaan. De inschrijving is inmiddels gesloten en het maximum aantal boten is bereikt. Maar liefst 175 zeiljachten zijn dit jaar aanwezig bij het evenement.

Op zaterdagochtend is het om kwart voor zeven 's ochtends palaver onder het genot van een bolus en kop koffie, de deelnemers krijgen een survivalpakket met eten en drinken mee voor op het water en bij terugkomst op de Jachthaven van Bruinisse is er een overheerlijk buffet en daarna een feestavond met live muziek.

Zeil je niet mee, maar wil je toch de wedstrijd van dichtbij meemaken? Om 11:30 uur vertrekt rondvaartboot de Frisia vanaf de steiger voor het havenkantoor. Je beleeft de 40 mijl van Bru van dichtbij, met daarbij natuurlijk een hapje en drankje. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol. De organisatie van de 40 mijl van Bru ziet jullie graag verschijnen.

Kijk voor meer info op www.40mijlvanbru.nl

Tekst: Adeline Mans

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: