Battle of the Boats

Battle of the Boats gaat over de revolutionaire technologie die werd gebruikt op de AC72's catamarans tijdens de 34ste America's Cup en hoe dat Team Oracle USA op een miraculeuze wist terug te komen van een 1-8 achterstand naar een 9-8.

De video gaat over de lessen die geleerd werden in de America's Cup 2013 series, de beste ooit volgens Kiwi ontwerper Andy Kensington van Emirates Team New Zealand en Neil Wilkinson van Oracle Team USA. Het zijn zij die momenteel Australië rondtoeren met deze lezing.

Zeer interessant allemaal maar deze door Beca gesponsorde lezing en gebracht door IPENZ engineers New Zealand duurt maar liefst 1,5 uur. Een biertje en een pakje chips erbij kan dus geen kwaad achter het grote scherm (video is in 720p HD formaat).

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: