Battle of the Boats

Battle of the Boats gaat over de revolutionaire technologie die werd gebruikt op de AC72's catamarans tijdens de 34ste America's Cup en hoe dat Team Oracle USA op een miraculeuze wist terug te komen van een 1-8 achterstand naar een 9-8.

De video gaat over de lessen die geleerd werden in de America's Cup 2013 series, de beste ooit volgens Kiwi ontwerper Andy Kensington van Emirates Team New Zealand en Neil Wilkinson van Oracle Team USA. Het zijn zij die momenteel Australië rondtoeren met deze lezing.

Zeer interessant allemaal maar deze door Beca gesponsorde lezing en gebracht door IPENZ engineers New Zealand duurt maar liefst 1,5 uur. Een biertje en een pakje chips erbij kan dus geen kwaad achter het grote scherm (video is in 720p HD formaat).

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: