GC32 Austria Cup promo video

Morgen woensdag 28 mei vindt het eerste GC-32 evenement plaats op het pittoreske meer van Traunsee in Oostenrijk. Omdat er teams van over heel de wereld afzakken naar deze regatta, waaronder enkele zwaargewichten uit de America's Cup, zou het daar wel eens heel spectaculair kunnen worden. Onder andere Luna Rossa is daar al heel de week aan het trainen en heeft met de GC-32 net de foiling gybe onder de knie.

Dit eerste GC32 Racing event is live te volgen op www.thegreatcup.com en www.sailinganarchy.com waarvan de laatste voor de audio commentaar zorgt. Het spektakel is verzekerd.

De wedstrijd start op 28 mei en duurt tot 1 juni en de live uitzendingen zijn van 11u tot 15u.

Luna Rossa doet de foiling gybe:

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: