Evi Van Acker wint zilver tijdens de Delta Lloyd Regatta

Evi Van AckerVan 20 tot 24 mei vond de Delta Lloyd Ragatta plaats te Medemblik, die deel uitmaakt van de Eurosaf Champions Sailing Cup. In de Laser Radial verschenen 26 deelnemers aan de start. Evi Van Acker (BEL) haalt zilver binnen en Emma Plasschaert (BEL) eindigde op de zevende plaats.

Bij de Laser Standard waren er 43 deelnemers. Sam Vandormael (BEL) behaalde een 16e plaats en Matthias Van De Loock (BEL) een 26ste plaats.

Ook de 49er klasse werd door twee VYF-teams vertegenwoordigd. Het deelnemersveld bestond uit 34 teams. Yannick Lefebvre en Matthieu Janssens (BEL) eindigden op de vijftiende plaats en Levi Slap en Tom Pelsmaekers (BEL) op de 27ste plaats.

tekst: Vlaamse Yachting Federatie (VYF)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: