WinnerCup dit jaar vanuit Enkhuizen

  • Author: Ice
    Date: wo, 07/05/2014 - 14:15

WinnerCupHet is alweer twee jaar geleden dat de WinnerCup plaats vond in Wemeldinge. En wat hadden we een wind. Een mooi evenement om samen weer te beleven met enthousiaste bestaande en nieuwe Winner eigenaren. Dit jaar vindt de WinnerCup van 16 tot 18 mei plaats in de geboorteplaats van alle Winner zeiljachten, Enkhuizen.

Vrijdagavond 16 mei kunnen de actievelingen reeds verzamelen in de
Compagnieshaven van Enkhuizen en wordt in De Mastenbar door Winner
Yachts een ontvangst borrel aangeboden!

Zaterdag worden er twee wedstrijden gevaren. De wedstrijdleider broedt al op een aantal enerverende banen! Er zullen ook enkele mensen vanuit de werf en sponsoren beschikbaar zijn om aan boord te assisteren. Als u weinig tot geen wedstrijdervaring heeft kunnen ze u de fijne kneepjes van het wedstrijdzeilen bijbrengen. Aarzel dus niet om mee te doen.

Zaterdagavond wordt een feestelijke avond in De Mastenbar. Na het ‘harde’ zeilwerk aan boord wordt u weer een borrel aangeboden. Daarna gaat iedereen in hetzelfde restaurant genieten van een uitgebreide BBQ.

Zondagochtend kan iedereen op zijn eigen tempo zijn of haar thuishaven weer opzoeken.

Inschrijven doen we via de WinnerCup website:

www.winnercup.com

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u zich richten tot de werf via:

www.winneryachts.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: