Charity Cup Oosterschelde steunt voor de achtste keer het goede doel

Charity CupOp 14 en 15 juni zal voor de achtste keer om de Charity Cup worden gezeild op de Oosterschelde. Stichting Sail4Charity steunt jaarlijks een ander goed doel. Dit jaar heeft men gekozen om de Stichting Traditionieel Varend Zeeland.

Op vrijdagavond is een iedereen reeds welkom. Voetballiefhebbers kunnen kijken naar Spanje – Nederland op een groot scherm. Natuurlijk is het niet alleen voetbal wat de klok slaat. U kunt luisteren naar een gezellig muziekje (DJ-EE!) en een biertje drinken aan de bar. Ook zullen er zeilbeelden te zien zijn.

Op zaterdag en zondag worden wedstrijden gezeild in verschillende klassen. Op deze manier is het een leuk evenement voor zowel de hele familie als de fanatieke wedstrijdzeiler. Ook in 2014 komen de jeugdzeilers in de Splash om de Junior Charity Cup strijden.

De Junior Charity Cup is opgenomen in de SKON Sailing Tour. Stichting Sail4Charity hoopt dit jaar ook Belgische Splash zeilers te mogen begroeten.

Tevens zal op beide dagen voor-en na de wedstrijden een walprogramma worden aangeboden op het wedstrijdterrein aan het Goese Sas. Er zullen dagklassementen en overall klassementen worden opgemaakt, dus kan men onverhoopt maar 1 dag meevaren dan is deelnemen ook zeer de moeite waard.

Op de wal kan men genieten van o.a. live muziek, verse vis, bbq, DJ-ee!, luchtkussens, speelveldjes voor de kinderen, loterij, prijsuitreikingen enz.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.sail4charity.nl

Deze achtste editie wordt mogelijk gemaakt door o.a. steun van het bedrijfsleven, Watersportvereniging Wolphaartsdijk, SKON, vele vrijwilligers, de gemeente Goes enz.

Foto: archief Charity Cup 2013

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: