The Italians are coming

Luna Rossa ChallengeAfgelopen donderdag verspreidde Luna Rossa Challenge zeilteam enkele videos en details over hun deelname aan de 35ste America's Cup. Patrizio Bertelli, Prada baas en Luna Rossa's hoofdsponsor, introduceerde Max Sirena voor de tweede maal als schipper.

De Nederlandse topzeiler Simeon Tienpont die tijdens de 34ste Amerca's Cup voor het winnende team Oracle USA zeilde heeft bij Lunna Rosa de functie van boat captain, grinder en voordek.

Het Luna Rossa Challenge zeilteam ziet er op dit ogenblik als volgt uit:

Max Sirena
Francesco Bruni
Pierluigi de Felice
Chris Draper
Ben Durham
Shannon Falcone
Bora Gulari
Emanuele Marino
Marco Mercuriali
Adam Minoprio
Manuel Modena
Gilberto Nobili
Alister Richardson
Pietro Sibello
Simeon Tienpont

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: