The Italians are coming

Luna Rossa ChallengeAfgelopen donderdag verspreidde Luna Rossa Challenge zeilteam enkele videos en details over hun deelname aan de 35ste America's Cup. Patrizio Bertelli, Prada baas en Luna Rossa's hoofdsponsor, introduceerde Max Sirena voor de tweede maal als schipper.

De Nederlandse topzeiler Simeon Tienpont die tijdens de 34ste Amerca's Cup voor het winnende team Oracle USA zeilde heeft bij Lunna Rosa de functie van boat captain, grinder en voordek.

Het Luna Rossa Challenge zeilteam ziet er op dit ogenblik als volgt uit:

Max Sirena
Francesco Bruni
Pierluigi de Felice
Chris Draper
Ben Durham
Shannon Falcone
Bora Gulari
Emanuele Marino
Marco Mercuriali
Adam Minoprio
Manuel Modena
Gilberto Nobili
Alister Richardson
Pietro Sibello
Simeon Tienpont

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: