Epic Split-Splash (video)

  • Author: Ice
    Date: za, 21/06/2014 - 11:13
    Tags:

Epic splashEerst was het Jean-Claude Van Damme die de Epic Split deed tussen twee zware Volvo vrachtwagens. Vele wannebees deden hem na ter land ter zee en in de lucht. Nu is het aan de beurt van het Finse X Sail Racing team met de Epic Splash tussen twee X-35 cruiser-racers. Video na lees meer.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: