Epic Split-Splash (video)

  • Author: Ice
    Date: za, 21/06/2014 - 11:13
    Tags:

Epic splashEerst was het Jean-Claude Van Damme die de Epic Split deed tussen twee zware Volvo vrachtwagens. Vele wannebees deden hem na ter land ter zee en in de lucht. Nu is het aan de beurt van het Finse X Sail Racing team met de Epic Splash tussen twee X-35 cruiser-racers. Video na lees meer.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun data-driven online marketing en e-commerce groei met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: