Epic Split-Splash (video)

  • Author: Ice
    Date: za, 21/06/2014 - 11:13
    Tags:

Epic splashEerst was het Jean-Claude Van Damme die de Epic Split deed tussen twee zware Volvo vrachtwagens. Vele wannebees deden hem na ter land ter zee en in de lucht. Nu is het aan de beurt van het Finse X Sail Racing team met de Epic Splash tussen twee X-35 cruiser-racers. Video na lees meer.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: