Europees Kampioenschap Laser 2014, Split

Europees Kampioenschap Laser 2014Op maandag 9 juni gaat het Europees Kampioenschap te Split van start. Dit EK is samen met het WK later dit jaar te Santander de belangrijkste wedstrijd naar aanloop van de Olympische Spelen 2016, en brengt de top van de Olympische Laser zeilers samen.

Evi Van Acker (BEL) en Emma Plasschaert (BEL) nemen deel in de Laser Radial
Dit sterke dames veld bestaat uit 95 zeilsters uit 27 Europese en 8 niet-Europese landen. De eerste 2 manches van dit EK starten op maandag 9 juni. De afsluitende races, waarna de Europese Kampioene gekend is, worden op zaterdag 14 juni gevaren.

Sam Vandormael (BEL) en Matthias Van de Loock (BEL) vinden we terug in de Laser Standard
Beide mannen starten hun EK ook op maandag 9 juni en sluiten het af op zaterdag 14 juni. Met 131 deelnemers uit 29 Europese en 12 niet-Europese landen is de kwaliteit van het deelnemersveld verzekerd.

Het EK Laser in Split volgen doe je hier: www.lasereuropeans2014.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: