Inschrijvingen 8 uren van de Oosterschelde zijn geopend

8 uren van de OosterscheldeDit jaar organiseert watersportvereniging Sint-Annaland op 13 september 2014 voor de 25ste keer de 8 uren van de Oosterschelde. Een spannende sportieve en op strategie gerichte zeilwedstrijd op de Oosterschelde met 100 tot 120 schepen voor jong en oud. Het doel is om in acht uur zoveel mogelijk mijlen af te leggen. Het wordt een editie met net dat beetje meer.

De organisatie pakt groots uit met meer muziek van de Tosca’s Backstage Wonders, een muzikale formatie met ex Hermes House Band leden. Ze gaat voor meer deelnemers en meer verbondenheid met de Zeeuwse wateren, daartoe zijn alle watersportverenigingen aan de Zeeuwse wateren uitgenodigd. Meedoen zonder eigen schip is ook mogelijk.

De deelnemers steunen met hun deelname het unieke Nationaal Park
Oosterschelde. De organisatie van de 8 uren van de Oosterschelde doneert na afloop van het evenement een bedrag aan het park. Vorig jaar was dat een bedrag van 770 euro.

Inschrijven doe je op www.8uren.nl

Tekst: Dennis Hoekstra

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: