1/4 Ton refit Slow Motion

1/4 Ton refit Slow MotionAfgelopen weekend waren er diverse 1/4 tonners te vinden aan de startlijn tijdens het eerste weekend van de DeltaWeek. Deze oude IOR-bakken zijn weer helemaal hot en net zoals in Engeland wordt er tijd nog geld gespaard om ze weer op de wedstrijdbanen te krijgen. Het kwarttonteam Slow Motion mist helaas tot heden nog alle pret. Diep in het hartje van Goeree Overvlakkee werkt de crew aan hun oude racer om deze weer in top-conditie te krijgen. En wel hoe, de foto's spreken eigenlijk voor zich.

Tof aan het project is dat het team kan werken op de originele plek waar precies 40-jaar geleden deze proto werd voltooid, inmiddels Offerhaus Watersport te Middelharnis. Eind januari nam het team nog deel aan de Grevelingencup in originele setting.

1/4 Ton refit Slow Motion

Het team hoopt bij de finale van de Quartertoncup 2014 aanwezig te kunnen zijn welke 13-14 september zal worden gehouden tijdens de ORC 4 Club Cup te Durgerdam.

Quarter tonMeer informatie
Wil je de refit op de voet volgen? Bezoek dan hun Facebook-pagina: https://www.facebook.com/sailingteamslowmotion
Event-informatie en meer over de Nederlandse Kwarttonklasse tref je op: http://www.kwarttonzeilers.nl

Wij danken Ben Steffen voor het inzenden van de foto's.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: