Swuzzlebubble pakt de leiding in de Half Ton Classics Cup 2014

Swuzzlebubble22 half ton teams strijden van 7 tot 11 juli voor de Half Ton Classics Cup 2014 vanuit Saint-Quay-Portrieux in het Franse departement Côtes-d'Armor. Het aantal deelnemers is minder dan andere jaren doch klassevoorzitter Bert Janssen (BEL) vertelt ons dat de kwaliteit van de vloot fantastisch is en dat een felle competitie mag verwacht worden. Na dag één pakt de door Farr ontworpen half tonner Swuzzlebubble (foto boven) de leiding in het klassement.

Top 5 na dag één:
1. Swuzzlebubble – Peter Morton – 2, 2, 1 = 5
2. Brittany Drizzle – Bernard Fournier Le Ray – 3, 1, 3 = 7
3. Sibelius – Claude Charbonnier – 15, 3, 2 = 20
4. General Tapioca (foto onder) – Philippe Pilate – 13, 4, 4 = 21
5. Superhero – Toni Stoschek – 6, 5, 12 = 23

General Tapioca

Meer info tijdens de races en alle resultaten van de Half Ton Classics Cup 2014 vind je hier: http://halftonclassiccup.wordpress.com/

Wij danken Fiona Brown voor het inzenden van de foto's.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: