Uitnodiging Pampus Regatta

Pampus RegattaDe organisatie van de Almere Regatta wil u via deze weg van harte uitnodigen voor de eerste Pampus Regatta. Deze nieuwe tweedaagse regatta wordt op zaterdag 13 en zondag 14 september gevaren op het IJmeer. De Pampus Regatta is een samenvoeging van de Hooikistrace van Roei- en Zeilvereniging Naarden, en de Trintelrace van Zeilvereniging Het Y en WSV Flevomare.

De nieuwe regatta staat open voor SW-, ORC- en eenheidsklasse. Zaterdag zijn er up en downwind races (voormalig Hooikist Race) en zondag is er een lange baan (voormalig Trintelrace).

Inschrijfgeld bedraagt € 35 per boot inclusief gratis ligplaats in de haven van Zeilvereniging Het Y in Durgerdam van vrijdag tot en met maandag. Bovendien kunt u met de hele crew deelnemen aan de barbecue op zaterdagavond à € 15 per persoon.

Schrijf nu in op www.pampusregatta.nl

We zien u graag in Durgerdam!

Wedstrijdcommissie
Pampus Regatta

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: