Wereldpremière van de Winner 8

Winner 8Na de voor-introductie in januari presenteert Winner Yachts met gepaste trots het finale ontwerp van de nieuwe Winner 8. De Winner 8 zal verkrijgbaar zijn in september en viert haar wereldpremière op de Hiswa te water.

De Winner 8 zal verkrijgbaar zijn in 2 versies:

 1. Winner 8: een echt klein zeiljacht dat familie comfort biedt (2 cabines met 2,10m matrassen, 2m saloon bedden, ruime natte cel, keuken met 2 pits kooktoestel en oven) gecombineerd met grote zeileigenschappen. Dankzij het dubbele roer en diepgang van 1 meter zal deze versie de ideale keuze zijn voor alle Nederlandse meren en rivieren. Haar hoge stabiliteit, hoge skepters en goed ontworpen cockpit maken de Winner 8 een veilige boot om met de familie op zee te gaan (categorie B). Voor diegene die geïnteresseerd zijn in nog meer prestaties is er een 1,5 kiel verkrijgbaar.
 2. Winner 8 – Performance:De editie voor de (club)racer die nood heeft aan nog meer prestaties of maximaal zeilplezier zoekt. De Winner 8 Performance heeft standaard de 1,5 meter kiel, een lichter tuigage, groter zeilplan, Dyform verstaging en een uitschuifbare gennakerboom.

Aanvullend kunnen de 2 basis versies nog aangevuld worden met meer opties:

Prijs Winner 8: 61.570 EUR (excl. BTW)
Prijs Winner 8 – Performance: 65.207 EUR (excl. BTW)

Winner 8 - FamilyWinner 8

De nieuwe Winner 9 – Performance

In de voetstappen van haar kleinere zuster zal de Winner 9 vanaf september ook in 2 versies verkrijgbaar zijn:

 1. Winner 9: De goed gekende Winner 9 met haar uitgebreid optiepakketten.

 2. Winner 9 – Performance: gebaseerd op dezelfde romp en dek maar met een racing deck-layout, performance kiel van 1,9m, lichter tuigage, groter zeilplan met uitgebouwd grootzeil, dyform tuigage en uitschuifbare gennakerboom.
 3. De Winner 9 – Performance zal haar wereldpremière ook vieren op de op de Hiswa te water. Deze zal gpresenteerd worden in een speciale editie met wit interieur en romp in metallic finish.

  Prijs Winner 9 – Family: 77.273 EUR (excl. BTW)
  Prijs Winner 9 – Performance: 84.711 EUR (excl. BTW)

  Website: www.winneryachts.com
  Facebook: www.facebook.com/winneryachts
  Twitter: www.twitter.com/winneryachts

Labels

Auteur:

 • Adverteerder

Voor u geselecteerd: