VYF Europe circuit

Op 20 september en 18 oktober vinden de VYF Europe dagen plaats. Op deze dagen kan je mits inschrijving gratis een Europe uittesten onder begeleiding van een ervaren Europe-zeiler/trainer. De gastclubs zijn RBSC Heusden op 20 september en VVW Inside op 18 oktober. Alle sportieve zeilers met een aantoonbare zeilervaring in zwaardboten zijn welkom!

Data 2014
20 sept 2014 VYF europe circuit RBSC Heusden
21 sept 2014 nationale wedstrijd europe RBSC Heusden
18 okt 2014 VYF europe circuit VVW Inside
19 okt 2014 nationale wedstrijd europe VVW Inside

Trainingsweekend: organisatie van de Europe klasse: datum wordt later gecommuniceerd.

Meer info: www.vyf.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: