BMW Jeugdzeilplan houdt jongeren op het water - de film!

Eind oktober verschenen aan de start van de Hein Ruyten Trofee maar liefst 37 ynglings, waarvan een aanzienlijk deel van het veld uit studerende wedstrijdzeilers bestond. Aan de basis van dit succes staan de inspanningen van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan. Meevaren op hoog niveau en met goed materiaal, moet voor alle gemotiveerde jonge zeilers mogelijk zijn. Zo meent het jeugdige bestuur van deze stichting, die inmiddels 30 wedstrijdklare ynglings in beheer heeft.

"Zeilen is leuker dan verliefd zijn"
Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Tijdens de Hein Ruyten Trofee vertelden enkele zeilers over hun ervaringen tijdens de opnamen van bovenstaand video.

Voor slechts 900 euro per jaar beschik jij met 2 vrienden over je eigen yngling. Kijk op www.yngling.nl voor alle informatie over opstappen en het Jeugdzeilplan.

Wie direct komt en blijft meetrainen (31 jan - 1 feb), krijgt bovendien gratis topcoaching tijdens het Wereldkampioenschap 2015 in Bergen, Noorwegen!

Tekst: Marcella Pel

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: