De Netwerk van Jonas Gerckens in nieuwe kleuren

Jonas GerckensVoor Jonas Gerckens breekt er een nieuw Mini-seizoen aan in 2015. Na een succesvol 2014 zal dit jaar een duidelijke progressie moeten tonen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk de Mini Transat die start op 19 september 2015 met als objectief zijn eigen 22ste plaats in 2013 te verbeteren met de Mini 821 "Netwerk.

Class40 in 2016?
In 2015 zullen voor Jonas Gerckens ook de eerste tekenen van een toekomstige overgang naar de Class40 zichtbaar worden. Dit jaar staat alvast de Fastnet Race op het programma met een Class40, dit met als doel de boot goed te leren kennen tegen 2016.

Voorstelling in Luik
Op 24 januari 2015 zal Jonas Gerckens een presentatie houden over het offshore zeilen.
Op het programma staan:

  • Prestantie seizoen 2015
  • Filmvoorstelling: “Mini Transat 2013” en “Azoren 2014”
  • Vraag en antwoord met Jonas

De voorstelling vindt plaat om 14u in de Royal Yacht Club de la Meuse op het eiland Monsin (2, Rue de l'Ile Monsin - 4000 Liège). Vrije toegang voor iedereen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: