Finale ISAF World Cup - Abu Dhabi 2015

Evi Van AckerOp dinsdag 27 oktober gaat de ISAF World Cup Final - Abu Dhabi van start. De races zelf starten op donderdag 29 oktober en eindigen met de medal race op zondag 1 november. Enkel de top 20 op de wereldranking van iedere Olympische zeil- en surfklasse mag deelnemen aan de finale.

Evi Van Acker en Emma Plasschaert nemen deel in de Laser Radial. Evi staat momenteel eerste op de wereldranking en Emma staat 6de. Vorig jaar won Evi de finale van de World Cup, Emma finishte toen op als 14de.

In de Laser Standard zal Wannes Van Laer deelnemen, hij is momenteel 17de op de wereldranking.

www.sailing.org/worldcup/regattas/abu_dhabi_2015.php

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: