Strijd tot op de laatste meter tijdens Hein Ruyten Trofee in Langweer

Hein Ruyten Trofee37 Ynglings zeilden afgelopen weekend 10 sprintwedstrijden op de Langweerder Wielen tijdens de Hein Ruyten Trofee. Met het mes op het dek beslechtte de top 4 in de laatste wedstrijd wie het podium haalde. Uiteindelijk pakten Lieuwe Gietema, Diederik Kuiters en Reinier Tromp de eindzege. Zij lieten daarmee 3 wereldkampioenen achter zich.

De jeugdteams in BMW Ynglings maakten wederom het grootste deel van de vloot uit. Dit zijn 30 complete wedstrijdynglings die beschikbaar zijn voor enthousiaste jonge zeilers.

Op de kant werd er ge-speeddate voor nieuwe bemanning, gefeest in de Drie Zwaantjes en bleef iedereen slapen. Ook deden er naast veel nieuwe teams, boten uit Belgie, Duitsland en Zwitserland mee. Jij kunt volgend jaar ook meedoen op 28-29-30 oktober!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: