Evi Van Acker als derde naar de Medal Race tijdens de ISAF Wereldbeker finale

Evi Van AckerEvi Van Acker gaat morgen als derde de medal race in Abu Dhabi in. Vandaag behaalde Evi een derde en een achtste plaats in Races 5 en 6. Hierdoor stijgt Evi naar de derde plaats in het tussenklassement, op acht punten van de Nederlandse Marit Bouwmeester en zeven punten van de Zweedse Josefin Olsson. In de medal race tellen de punten dubbel, waardoor alles nog mogelijk is.

De medal race staat morgen (1 november) 11u lokale tijd in de planning (8u onze tijd). De wedstrijd is via live tracking te volgen.

Emma Plasschaert heeft zich net niet kunnen kwalificeren voor de medal race. Na een zesde en een tiende plaats in Race 5 en 6 eindigt Emma op een 11de plaats, op drie punten van de top-10. Hiermee doet Emma drie plaatsen beter dan vorig jaar, toen werd ze 14de. Wannes van Laer kon zich eveneens niet plaatsen voor de medal race in de laser standaard klasse, hij eindigt op een 16de plaats in het klassement.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: