Dag van het Wedstrijdzeilen met kajuitzeiljachten

WedstrijdzeilenDe Noordzee Club organiseert op 14 november 2015 voor de eerste keer de "Dag van het Wedstrijdzeilen met kajuitzeiljachten. Een bijeenkomst waarbij zowel de wedstrijdorganiserende verenigingen als de meetbriefhouders zijn uitgenodigd. Waarom?

De voornaamste reden tot een gezamenlijke bijeenkomst is simpel; "wat kunnen organisatie en deelnemers van elkaar leren en wat kan er worden verbeterd". Een dag die u als wedstrijdorganisatie en zeiler/meetbriefhouder beslist niet mag missen.

Wat houdt U bezig m.b.t het wedstrijdzeilen, wat mist U, wat zou U meer of minder willen zien; banen, handicap en handicap-optimalisatie , meetbrieven, groepskeuringen, klassenindeling, veiligheid, controles, NOR,SI, etc. Wat kan de Noordzee Club als klassenorganisatie hierin (nog meer) voor U betekenen.

Bovenstaande onderwerpen zijn een greep uit de inhoud van het programma die wij i.t.t. voorgaande jaren meer interactief willen laten verlopen. De Noordzee Club is er voor U, en om dat waar te maken is uw input onontbeerlijk. Gezamenlijk maken wij er een boeiende bijeenkomst van met daarin tijd voor nadere uiteenzettingen over de diverse onderwerpen , internationale evenementen zoals Commodores Cup , WK ORCi én optimalisatie door o.a. Erik van Vuuren en John van der Starre.

Dus grijp die kans en kom naar Muiderzand op 14 november want gezamenlijk kunnen organisatie en zeilers werken aan mooie evenementen die in de komende jaren voor nog vollere wedstrijdbanen zorgen. Wij rekenen op u en Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

De koffie staat klaar om 9.30uur. Start programma 10.00uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

Graag uw komst per e-mail bevestigen aan secretariaat@noordzeeclub.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: