SailON End of Season 2015

SailON End of SeasonSailON heeft als missie om alle zeilliefhebbers van het Galgenweel samen te brengen. Deze missie willen we bekrachtigen met een feestelijke afsluiting van weeral een schitterend zeilseizoen. Iedereen is welkom, dus zowel zeilers als sympathisanten mogen dit evenement zeker niet missen.

Het programma
Om 14u starten we met een Laser Radio Controlled event aan het minidok. Teams van drie personen kunnen zich inschrijven. Rond 18 u volgt een diner verzorgd door Didier van Windkracht 12 in het KLYC clubhuis. Al dit lekkers wordt gevolgd door de prijsuitreiking van de VEZEGA Midweek Challenge 2015. We sluiten deze avond af met een spetterende Sailor’s party.

Inschrijven
Inschrijven voor 21 november a.u.b.. De prijs voor het diner bedraagt € 25. Inschrijven kan via de website www.sailon.be

Gelieve ook in te schrijven voor de Laser RC race. Dit kan ook op de website.

Meer weten over de activiteiten van SailON doe je via deze promotie video:

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: