IJsberenburgtocht: Zeilen rond de kerstperiode

IJsberenburgtochtDe Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK) organiseert tussen Kerst en Oud & Nieuw een informeel rondje Noord-Holland. Geen excursies, geen walprogramma en geen inschrijfgeld, maar wel lekker uitwaaien op de lege Noordzee in de donkere dagen rond de kerstperiode.

Ligt uw boot in het water en bent u niet bang voor een beetje kou? We verzamelen zondag 27 december in IJmuiden, van daar de volgende dag naar Oudeschild en dan via Enkhuizen weer naar Amsterdam of uw thuishaven. Op 30 december bent u geheel uitgewaaid en opgefrist klaar voor Oud & Nieuw. Thermokleding, mutsen, handschoenen, warme chocomel, gluhwijn, Berenburg en oliebollen. Bent u van de partij?

Er zijn geen kosten verbonden aan deze tocht. Wel vragen wij u om zich aan te melden in verband met communicatie over het weer etc.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Het Bureau van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers, dhr. Ruud van de Fliert, email: bureau@kustzeilers.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: