Evi Van Acker blijft wispelturig presteren in Oman

Evi Van AckerEvi Van Acker begon haar tweede dag op het WK Laser Radial dramatisch met een diskwalificatie in de eerste race (BFD). Evi nam revanche in de tweede race van de dag, die ze won en ze stijgt hierdoor van 7 naar 5 in de tussenstand. "Een dag zonder ellende zou welkom zijn!, tweet ze. De Nederlandse zeilster Marit Bouwmeester staat met 12 punten op een tweede plek en Anne-Marie Rindom uit Denemarken met 10 punten op de eerste plek.

Emma Plasschaert boekt ook winst
Emma Plasschaert (BEL) heeft een mooi sprongetje gemaakt. Dankzij een derde en een tiende plaats staat ze nu elfde. Maité Carlier (BEL) blijft hangen op de 32ste plaats.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: