Vooraankondiging Y-Toren Race 2016

Y-Toren Race 2016Al jaren geldt de Y-Torenrace als dé wedstrijdseizoen-opener in Noord Nederland. Dit 2 daagse race weekend kent een groot en groeiend deelnemersveld. Eenheidsklassen, sportboten, ORC klassen en Lemmeraken zorgen voor een prachtige diversiteit op het water van het zuidelijk Markermeer. Onder professionele wedstrijdleiding worden up- en down banen gevaren.

De zaterdagavond in de volle haven aan de dijk is legendarisch. Met leuke mensen, een BBQ en een swingende band is authentieke Durgerdammer gezelligheid gegarandeerd.

Voor een impressie en de foto's van de 2015 editie:
www.zvhety.nl/wedstrijd/y-toren-race-2016.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: