NBC krijgt de uitzendrechten voor de 35ste America's Cup

Graphic LiveLineDe America's Cup organisatie heeft de NBC Sports Group als zijn mediapartner aangeduid voor de 35ste America's Cup. Dit is inclusief de America's Cup World Series regatta's in 2015-16, de America's Cup kwalificatieronde, Playoffs en de America's Cup finale in 2017.

Dit is goed nieuws want NBC en NBCSN waren ook in de vorige America's Cup het mediahuis bij uitsteek om ons in de America's Cup finale op de rand van onze stoel te krijgen.

Het televisiewerk met de 'Graphic LiveLine technology' was zo goed dat een Emmy Award voor de beste grafische voorstelling niet kon uitblijven. Met de nieuwe kijkerservaring was de zeilsport zelfs voor nieuwe fans te begrijpen.

De America's Cup competitie begint juni dit jaar met de eerste regatta van de America's Cup World Series in Cagliari (ITA). De races zijn op 6 en 7 juni.

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: