Inschrijving Van Uden Reco Stellendam Regatta 2015 is geopend

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2015De inschrijving van het eerste grote evenement van het zeilseizoen, de Van Uden Reco Stellendam Regatta 2015, is open! De organisatie verwacht ruim 800 zeilers aan de start om na de winter aan een nieuwe laag eelt op hun handen te werken. Verse vis, live beelden van de Volvo Ocean Race in-port race in Itajaí én een goed feestje maken het programma op zaterdagavond compleet. De Van Uden Reco Stellendam Regatta vindt plaats op 18 en 19 april 2015.

Ruim 800 zeilers op het Haringvliet
Het zeilseizoen start in 2015 op het Haringvliet met wedstrijden in de klassen IRC, ORC, Swan 45, Cork 1720, J22, J24, J70, J80, Max Fun, Smile 22, Beneteau 25, X35, SB20, First 31.7, Melges 24, ¼ ton zeilers en Sportboten. In 2014 verschenen er ruim 130 boten en meer dan 800 zeilers aan de start van de Van Uden Reco Stellendam Regatta.

De organisatie verwacht dit jaar net zoveel enthousiaste zeilers als vorig jaar. Inschrijven voor de Van Uden Reco Stellendam Regatta en de Notice of Race downloaden kan via de website http://vanudenreco.nl. Het inschrijfgeld is inclusief vers gebakken vis, de maaltijd voor de geregistreerde bemanning op zaterdag, Volvo Ocean Race vibes en een mooi feest.

Zaterdagprogramma inclusief verse vis, Volvo Ocean Race vibes en feest
Het voor de zeilers bekende en alom gerespecteerde feestje op zaterdagavond start als vanouds met vers gebakken vis, belangeloos beschikbaar gesteld door de Stellendamse vissersvloot.

Door On Air Media wordt een groot scherm verzorgd waar zeilers naar de live beelden van de Volvo Ocean Race in-port race in Itajaí kunnen kijken. Vorig jaar was Bouwe Bekking, schipper van Team Brunel, ten tijde van de regatta al druk bezig met de voorbereidingen voor de Volvo Ocean Race en werd de tacticus op de Swan Van Uden met team Maas vervangen door zeilster Lobke Berkhout. Met de live beelden van de in-port race zijn de vertrouwde gezichten van Bouwe Bekking en Gerd-Jan Poortman er toch een beetje bij.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: