Nieuwe Winner 11 door Simonis-Voogd Design

Winner 11Winner Jachten introduceert met trots de nieuwe Winner 11. Met de presentatie van de Winner 11 viert Winner Jachten 30 jaar van Nederlands vakmanschap. Tegelijkertijd blijft de werf zich ontwikkelen in samenwerking met onze nieuwe partner Simonis-Voogd Design, de ontwerper van de Winner 11. De fysieke nabijheid in Enkhuizen zorgt voor korte lijnen tussen ontwerper en werf. Gezamenlijk is dan ook een echte Winner gecreëerd.

Schoonheid, snelheid, zeilplezier en comfort zijn wederom bij elkaar gebracht in de Winner 11. Hiermee is een performance boot gecreëerd voor de echte zeilliefhebber. De Winner 11 is een elegante, snelle en goede zeiler. Comfortabel en eenvoudig te bedienen.

De uitgekiende constructie, persoonlijke aandacht en vakmanschap zorgen voor een lichtgewicht schip met een hoog ballast aandeel. Winners zijn goed gelijnde jachten met een gematigde breedte en een gunstige verdeling van de waterverplaatsing. Dit zorgt voor een comfortabel zeilgedrag op alle koersen.

Het fractionele tuig biedt uitstekende trimmogelijkheden en is eenvoudig te bedienen met een kleine bemanning of solo. Elke Winner is uniek en wordt gebouwd in nauw overleg met de klant. Dit zorgt voor gepersonaliseerde zeiljachten met goede prestaties en zeilplezier.

De Winner 11 is meer dan alleen een snelle boot. Het ruime interieur is vorm gegeven voor en door zeilers, door ons in-huis-ontwerp team. Kwaliteit, luxe en zeilcomfort zijn belangrijke elementen, waaronder o.a. lange bedden, luxe matrassen, een ruime kajuit en een grote zeewaardige kombuis. De Winner 11 is er in 2 interieur varianten, met slaapplaatsen voor 6-8 personen verdeeld over 2-3 hutten.

De Winner 11 is leverbaar in zowel een standaard als een performance editie met een diep stekende kiel en een carbon mast. De standaard prijs inclusief zeilen begint bij €198.264 ex. BTW.

Alle specificaties vindt u onderaan dit bericht in de bijlage.

Zeilplan Winner 11Zeilplan Winner 11

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: