Goofies Race een uur uitgesteld in verband met extra lage waterstand

laag waterMorgen 7 februari is het in Colijnsplaat rond de start van de Goofies Race om ongeveer 11:40 laagwater. Het laag water is deze keer extra laag omdat het springtij is maar ook omdat er door de oostenwind extra verlaging is. Om iedereen te kunnen laten meedoen is daarom de start van de Goofies Race winterwedstrijd een uur uitgesteld. Ook de briefing is een uur later, dus om 12:00u. Dan wordt ook gemeld of het nodig is om de startvolgorde te wijzigen.

Het spreekt vanzelf dat de baan zo wordt aangepast dat iedereen o.o.v. toch op tijd binnen kan zijn.

Kortom: Briefing om 12.00 uur; eerste start 13.00 uur; volgorde van de start en de exacte starttijden per klasse worden bij de briefing bekend gemaakt.

Parkeren op de haven.
De gemeente Noord-Beveland heeft aan het bestuur van onze vereniging aangeven dat het parkeerbeleid op de haven wordt aangescherpt en door middel van extra controles wordt gehandhaafd. Dit betekent dat auto’s geparkeerd buiten de parkeervakken een bekeuring riskeren.
Let dus goed op waar u wel en niet mag parkeren op de haven.
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op ons eigen parkeerterrein in de Paardekuup en het gemeentelijk parkeerterrein langs de Westzeedijk (binnendijks recht achter ons clubhuis). Het is hiervandaan een eindje lopen naar uw ligplaats maar ons advies is van deze parkeervoorzieningen gebruik te maken.

Tijdens de Goofies zal de vereniging verkeersregelaars inschakelen om de grote toestroom van auto’s door te verwijzen naar de Paardekuup en het reeds genoemde parkeerterrein aan de Westzeedijk. Volgt u de aanwijzingen van deze parkeerwachters op want zeker op deze dagen zal de politie controleren en het is vervelend om na de wedstrijd een parkeerbon onder de ruitenwissers te vinden.

Tekst: Kees van der Vaart

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: