Inschrijvingen North Sea Regatta 2015 zijn geopend

North Sea Regatta 2015De inschrijving voor de North Sea Regatta, powered by Delta Lloyd is open! Vanaf vandaag kunnen wedstrijdzeilers zich inschrijven voor de 70ste editie van de NSR, een vintage edition. Voor de Vuurschepenrace, los, of in combinatie met de inshore races van de North Sea Regatta kunnen vroege boekers tot 22 april 2015 profiteren van een gereduceerd inschrijftarief. De inshore races van de NSR vinden plaats in het Pinksterweekend van 22 t/m 25 mei 2015.

North Sea Regatta 2015, de vintage edition
De North Sea Regatta, powered by Delta Lloyd, viert dit jaar haar 70ste editie. Frans Sluyters, al 22 jaar betrokken bij het grootste zeezeilevenement aan de Nederlandse kust, blikt voor ons terug:

"Zeilers veranderen niet, het zijn vooral de boten. Van IOR via IMS naar ORC en IRC. Vooral grotere schepen domineerden ooit de Noordzeeweek. Jongere zeilers, die hoofdzakelijk op de plassen voeren, hadden foto’s van die beroemde schepen aan de muur hangen. Als je geluk had en veel vrije tijd, kon je een plekje aan boord bemachtigen."

"Die schepen en hun eigenaren vormden een exclusief gezelschap; Caiman van Gerrit Jeelof, Promotion van Bert Dolk, Bierkaai van Henk Klunder, Formidable van Piet Vroon, Schuttevaer van familie van Dam en de Blauwhoed van Frans van Leeuwen om er een aantal te noemen."

"Heel erg veel vrijwilligers hebben een ongelofelijk aantal uren gestoken in de North Sea Regatta om het te maken tot wat het nu is. Group 4, ABN Amro en Delta Lloyd hebben als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage geleverd in de ontwikkeling. We staan aan de vooravond van een NSR nieuwe stijl. Daarom nu nog één keer een vintage editie."

Gereduceerd inschrijftarief voor vroege boekers
Voor deelname aan de Vuurschepenrace los, of in combinatie met de inshore races van de North Sea Regatta geldt een gereduceerd inschrijftarief tot 22 april. Met korting inschrijven voor de inshore races kan tot 6 mei 2015.

http://nsr.nl/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: