Wethouder Rabin Baldewsingh geeft startschot Vuurschepenrace

VuurschepenraceDe start van de Vuurschepenrace op dinsdag 12 mei 2015 is dit jaar de officiële opening van de North Sea Regatta, powered by Delta Lloyd. Het startschot wordt gegeven door de wethouder van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport in Den Haag: Rabin Baldewsingh. De eerste inschrijvingen voor deze traditionele race van Scheveningen naar Harwich zijn al binnen!

Vintage Friday
Aan de vooravond van een NSR nieuwe stijl, dit jaar een vintage editie. Frans Sluyters heeft zijn oude foto albums opgezocht met foto's van 1994-1996. Van welke editie heb jij nog beelden? Op #vintagefriday posten we de mooiste inzendingen!

Eigen strand voor de cats
De catamarans starten dit jaar vanaf de slipway en het strandje aan de Hellingweg, vlakbij het evenemententerrein en de festiviteiten in de haven. De boten komen in de parkeervakken aan de Hellingweg te staan.

Sailor's Club Arrangementen NSR 2015
Met familie, relaties, of vrienden met een RIB het water op tijdens het grootste zeezeilevenement aan de Nederlandse kust om de zeilwedstrijden van dicht bij te ervaren? Reserveer één van de Sailor’s Club arrangementen tijdens de North Sea Regatta.

Vrijwilligers gezocht!
Alle jarenlang leveren vrijwilligers een grote bijdrage aan het grootste zeezeilevenement aan de Nederlandse kust. Ook dit jaar zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwilligers, van opbouwers tot aan barmannen en vrouwen. Help je mee?

Tekst: Stichting NSR

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: