NIEUW: ONK TwoHanded 2015

ONK TwoHandedMet gepaste trots kondigt de klassenorganisatie Shorthanded het allereerste Nederlands Kampioenschap TwoHanded aan. Voor het eerst in Nederland, maar ook internationaal, organiseert men de “TwoHanded Nationals”. Het ONK TwoHanded 2015 wordt dit jaar tijdens de North Sea Regatta in Scheveningen gehouden.

De samenwerking van klassenorganisatie Shorthanded, de Noordzee Club en het Koninklijk Watersportverbond heeft de volgende wedstrijden aangewezen voor het officiele eerste Nederlandse Kampioenschap voor duo’s: Vuurschepen Race, North Sea Race en de Delta Lloyd North Sea Regatta.

De wedstrijden van het ONK TwoHanded tellen mee in de TwoHanded competitie.

Voor de TwoHanded Fastnet 2015 helden: de offshore races zijn tevens qualifiers voor de Fastnet race 2015.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: