NIEUW: ONK TwoHanded 2015

ONK TwoHandedMet gepaste trots kondigt de klassenorganisatie Shorthanded het allereerste Nederlands Kampioenschap TwoHanded aan. Voor het eerst in Nederland, maar ook internationaal, organiseert men de “TwoHanded Nationals”. Het ONK TwoHanded 2015 wordt dit jaar tijdens de North Sea Regatta in Scheveningen gehouden.

De samenwerking van klassenorganisatie Shorthanded, de Noordzee Club en het Koninklijk Watersportverbond heeft de volgende wedstrijden aangewezen voor het officiele eerste Nederlandse Kampioenschap voor duo’s: Vuurschepen Race, North Sea Race en de Delta Lloyd North Sea Regatta.

De wedstrijden van het ONK TwoHanded tellen mee in de TwoHanded competitie.

Voor de TwoHanded Fastnet 2015 helden: de offshore races zijn tevens qualifiers voor de Fastnet race 2015.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: