Aftellen naar de 40 mijl van Bru

40 mijl van BruOp 30 mei 2015 staat de 8e editie van de Elkor 40 mijl van Bru op het programma. De spannende doublehanded zeilwedstrijd start traditiegetrouw voor de Jachthaven Bruinisse op het Grevelingenmeer. Doe jij samen met je zeilpartner in crime mee?

Dit jaar is er weer plaats voor 175 doublehanded teams. De 40 mijl van Bru is een uitdaging voor de toerzeilers, maar ook zeker voor de wedstrijdzeilers onder ons. Met twee zeilers 40 mijlen zeilen op een scherp jacht vanaf 8 meter, daar wil je toch aan mee doen? En vergeet ook het compleet verzorgde weekend met heel veel entertainment op de Jachthaven van Bruinisse niet.

Je zeilt mee in de ongemeten klasse, de ORC-wedstrijdklasse, één van de eenheidsklasse of je gaat voor een plaats in de doublehanded competitie via de IRC-klasse. Naast de gebruikelijke prijzen zijn er ook weer originele vermeldingen bij de prijsuitreiking. Wat dacht je van de man-vrouwbokaal of zeil je mee met je zoon, dochter of neefje? Dan maak je kans op een prijs voor de jongste deelnemer met de beste prestatie.

Naast de leukste doublehanded op het Grevelingenmeer is er ook veel gezelligheid op de kant. De Jachthaven Bruinisse zorgt voor een ligplaats van vrijdag 29 mei tot en met zondag 31 mei 2015. Op vrijdagavond start de aanmelding, zaterdagochtend krijg je tijdens het palaver koffie én een Zeeuwse bolus en dan kan de wedstrijd van start. Na een sportieve dag op het water is het tijd voor het uitgebreide buffet, de prijsuitreiking en een geweldige feestavond met livemuziek.

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je daarom snel in. Op www.40mijlvanbru.nl vind je naast het inschrijfformulier, alle ins en outs over de wedstrijd, het reglement en je directe concurrenten. We hopen je te zien bij de 40 mijl van Bru op 30 mei 2015.

Tekst: Adeline Mans
Foto: Dick van der Veer

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: