Zeven keer top tien Delta LLoyd Kernploeg halverwege Sofia Cup

Annemiek Bekkering en Annette DuetzDe zeilers van de Delta Lloyd Kernploeg doen op Mallorca mee in zeven van de tien olympische zeilklassen. In al deze klassen staan zeilers van de kernploeg in de top tien van de ranglijst, met nog drie dagen te gaan.

Windsurfer Kiran Badloe staat er het beste voor met een tweede plaats. Bij de vrouwen windsurfers staat Lilian de Geus derde. Net zo als 49erFX team van Annemiek Bekkering en Annette Duetz. Nicholas Heiner staat vierde in de Laserklasse en Postma is opgeklommen naar een vijfde plaats in de Finn klasse. In de Nacra17 staat het duo Groeneveld/Krol zesde. En bij de vrouwen in de 470 staat het team van Kyranakou en Van Veen achtste.

www.trofeoprincesasofia.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: