50 Mijl Regatta Radio doet live verslag

50 Mijl Regatta RadioDe 50 Mijl zeilwedstrijd, die morgen de 25ste van start gaat, heeft dit jaar weer een overweldigend deelnemersveld van ruim 90 jachten. Om het spektakel ook onshore te laten meebeleven zullen reporters de hele dag live verslag doen via "50 Mijl Regatta Radio.

Elke twee uur is er een nieuw presentatie duo en elk half uur komen er gasten langs in de mobiele studio in Lelystad Haven. Op 50 Mijl Regatta Radio hoor je ieder uur het laatste weerbericht en blijft het thuisfront in contact met de deelnemers. Uiteraard wordt er regelmatig met de schippers gebeld voor een update over hun posities en de voortgang van de deelnemers in de 50 Mijl race.

50 Mijl Regatta Radio zendt op 25 april uit van 08.00 tot 18.00 uur. En is te beluisteren via 90.3FM of online via www.regattaradio.nl/50-mijl

Tekst: Yvonne Beusker – Shorthanded

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: