4de Ecume de Mer meeting in Blankenberge opnieuw een succes

Ecume de MerVoor de vierde keer waren de Ecume de Mer vrienden terug samen in Blankenberge en dit zoals traditioneel tijdens de havenfeesten. De vloot bestaat reeds uit een 14 tal scheepjes waarvan er dit jaar 10 aanwezig waren. Gezellig feesten, EdM palavers, een amicaal wedstrijdje, en deelname aan de vlootparade is zowat de standaard formule van deze happening.

Aan de start 10 EdM , Naast de Belgische vlag was er ook de Nederlandse en Duitse vlag. Het was een spannende race en de wisselbeker gaat dit jaar terug naar Nederland. Alvast proficiat aan al de deelnemers. Eerste plaats "Impala" uit Breskens met schipper Daan & Sjaak, 2de "SweLL" Geert uit Nieuwpoort en 3de "Panda" Bernard ook uit Nieuwpoort.

Ook was er dit jaar een prijs voorzien voor de deelnemer die van het verst kwam en deze ging naar Sven die solo met de "Philia " kwam uit Tholen.

Mensen die info wensen over deze happening kunnen contact opnemen met, ecumedemerblankenberge@gmail.com

Ook te volgen via Facebook
www.facebook.com/pages/Ecumedemerblankenberge/340323396111851?fref=ts

Tekst: Pierre Grymonprez - Fade Away II

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: