Quote Carolijn Brouwer

Carolijn BrouwerEerste reactie van Carolijn Brouwer over de overwinning van Team SCA: “Het is voor mij nog moeilijk te beschrijven. Ik denk dat hier alles op zijn plaats is gevallen. We kwamen steeds zo dichtbij en we groeiden in deze race, maar het kwam er elke keer niet uit. In deze etappe kwam al het goeds naar boven. We hebben een nagenoeg perfecte race gevaren en dat gebeurt in het zeilen niet zo vaak. Het is een fantastisch gevoel. We zijn allemaal kapot, maar het is zeker de moeite waard geweest.”

Aanstaande dinsdag start de negende etappe, die via de pit-stop in Den Haag in het Zweedse Goteborg eindigt. Dat wordt een bijzondere race voor Carolijn, aangezien zij met haar gezin in Scheveningen woont.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: