Charity Cup 2015 preview

Charity CupOp 13 en 14 juni zal voor de negende keer om de Charity Cup worden gezeild op de Oosterschelde. Stichting Sail4Charity steunt jaarlijks een ander goed doel. Dit jaar heeft Stichting Sail4Charity gekozen voor het verlenen van steun aan mensen met een beperking die willen (gaan) (wedstrijd) zeilen.

Op vrijdagavond 12 juni is een ieder reeds welkom aan het Goese Sas voor een biertje en een praatje. Deelnemers kunnen dan tevens inschrijven/aanmelden en hun goody bag ophalen.

Op zaterdag en zondag worden wedstrijden gezeild in verschillende klassen. Op deze manier is het een leuk evenement voor zowel de hele familie als de fanatieke wedstrijdzeiler.

Nieuw dit jaar is dat op zaterdag gestart zal worden voor het Goese Sas en in de namiddag de finish zal liggen voor Wemeldinge. Dankzij trouwe sponsor Van Der Rest Nautic mogen deelnemers in Wemeldinge gratis overnachten en kan er genoten worden van een bbq , prijsuitreiking van de dagprijzen en muziek op het terras van hotel Smits net achter de dijk. Zondagochtend zal hier ook het ontbijt plaatsvinden.

Na het ontbijt starten de deelnemers voor Wemeldinge en finishen zondagmiddag weer voor het Goese Sas.

Na de finish voor het Goese Sas zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij trouwe sponsor Hansa Watersport.

Er zullen dagklassementen en overall klassementen worden opgemaakt, dus kan men onverhoopt maar 1 dag meevaren dan is deelnemen ook zeer de moeite waard.

Inschrijven via www.sail4charity.nl
Het goede doel: www.accessklasse.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: