ClubRacer voor vijf dagen offline door Offshore Scheveningen-Saint Malo

Eddystone RockDe Clubracer redactie is een paar dagen niet in staat om te publiceren. We zijn onderweg met de RepoMan naar Saint Malo met een omweg langs Eddystone Rock voor de wedstrijd Scheveningen Saint Malo. Er wordt licht weer verwacht. Waarschijnlijk zullen we woensdag aankomen. We zijn dus ongeveer vijf dagen van de planeet. Dat wordt een digitale detox! Wish us good luck en tot woensdag!

Je kan ons volgen via: www.repoman.be
en via de AIS tracker: http://ais.zeilrace-rally.nl/

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: