Open dag Regenboogklasse

Regenboog zeilen‘Regenboog zeilen is veel minder duur dan wordt gedacht’
Met dit thema organiseert de Regenboogklasse op zondag 13 september, vanaf 12:00 uur aanstaande een unieke “open opstapdag” voor geïnteresseerden in de Regenbogen en het zeilen ervan.

In samenwerking met haar hoofdsponsors BMW Amsterdam en Magic Marine opent deze oudste Nationale Eenheidsklasse haar deuren voor jong en oud. Achterliggende gedachte bij het evenement, is het verlagen van de drempel daar waar het gaat om het bezit van en het zeilen in de Regenboog, de koningin van het water.

Regenboogklasse Voorzitter Frank Tol: “Op weg naar ons 100 jarig bestaan willen wij het dure en onbereikbare stigma van de Regenboog in het juiste perspectief zien te krijgen. De schepen zijn de laatste jaren al veel bereikbaarder geworden. Mede door een aantal maatschappen van vrienden die gezamenlijk Regenboog zijn gaan zeilen. De te koop staande “Bogen” willen we etaleren en geïnteresseerde kopers laten varen op deze nieuwe en unieke locatie voor de klasse onder de rook van Amsterdam. Op die manier hopen we in 2017 de voltallige vloot op het water te krijgen en tegelijk nieuw en jong bloed binnen de muren van onze dynamische klasse”

De WVOP (Watersportvereniging Ouderkerker Plas) is de gast gevende vereniging. Tevens is er voor jong en oud van alles te beleven valt. Naast het zeilen in de Regenboog zijn ook de jongsten onder ons van harte welkom en kunnen zij onder professionele begeleiding hun eerste rondjes in de Optimist varen, de hele familie is dus van harte welkom.

Ook aan de inwendige mens is gedacht en BMW Amsterdam en Magic Marine zullen het evenement met hun producten omlijsten.

Voor meer informatie en inschrijvingen verwijzen wij naar de site van de Regenboogclub: www.regenboogclub.com/opendag

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: