General Tapioca breekt mast tijdens de Half Ton Classics Cup 2015

General TapiocaHet is een zware dag op het water in Nieuwpoort tijdens de tweede dag van de Half Ton Classics Cup 2015. Er staan hoge zeeën met veel wind (tot plusminus 25 knopen). Rond 16:30 keren de boten, na drie slopende races, terug naar de haven.

General Tapioca breekt zijn mast tijdens het laatste deel van de race en moet terug naar de jachthaven worden gesleept. Gelukkig is niemand gewond. Na het opmeten van de schade zal beslist worden of er morgen na vervanging of reparatie terug gestart kan worden.

General Tapioca heeft de laatste jaren te kampen met heel wat pech. Vier jaar geleden nog donderde het zeiljacht tijdens transport van de trailer en was daardoor een hele tijd buiten strijd.

Foto © Fiona Brown

http://halftonclassicscup.com/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: