Regatta Radio verslaat 24 Uurs zeilrace

Regatta RadioDe Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace op 28 en 29 augustus voegt een uniek element toe aan de grootste zeilwedstrijd van Nederland. Dit jaar is de wedstrijd live te beluisteren via de radio en vanaf zaterdagmiddag ook te zien via Youtube. Deelnemers en thuisblijvers kunnen via 24 Uurs Regatta Radio en 24 Uurs Regatta Tube TV van minuut tot minuut op de hoogte blijven van de vorderingen van de zeilers

.

Het team van Regatta Radio verzorgt vanuit Medemblik meer dan een etmaal lang live updates. Vanuit een mobiele studio in het Regatta Center Medemblik heeft het team telefonisch contact met zeilers, organisatoren, het publiek, thuisblijvers en sponsoren. Vanaf het water doen varende reporters verslag van de beproevingen van de deelnemers die in 24 uur tijd zoveel mogelijk mijlen moeten afleggen. Ook kan iedereen tijdens de uitzending langskomen in de studio op de eerste etage van het Internationaal Sailing Center in het Regatta Center Medemblik om te vertellen hoe hij of zij de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace beleeft.

Live interviews
De 24 Uurs Regatta Radio zendt vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot zaterdagavond 20.00 uur uit via de website www.regattaradio.nl
Vanaf zaterdag 12.00 uur worden er ook live interviews uitgezonden via het Youtube kanaal van Zeilhelden. Het hoogtepunt van de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace vormt sinds jaar en dag de finish in Medemblik, wanneer alle deelnemers tegelijkertijd de haven van Medemblik willen invaren. Regatta Tube TV is aanwezig op de kade, bij de finish tijdens de intocht in Medemblik en zendt de beelden live via Youtube uit.

Regatta Radio is een initiatief van zeiler en journalist Jules Bänffer. Met een team van presentatoren, technici, cameramensen en verslaggevers verzorgt Regatta Radio live radio en televisie tijdens zeilevenementen. Regatta Radio is alleen in de lucht tijdens een evenement en verzorgt op locatie bijdragen en interviews.

Uitzendschema Regattta Radio:
Vrijdag 28 augustus
18:00/20:00 Los met Martine
20:00/22:00 Onderweg - Riemer
22:00/00:00 De nacht in - Madeleen

Zaterdag 29 augustus
08:00/10:00 Goedemorgen! - Jules
10:00/12:00 Middagmijmeren - Riemer
12:00/14:00 Scherp blijven - Martine
14:00/16:00 FF doorbijten - Riemer
16:00/18:00 De laatste loodjes - Martine
18:00/20:00 Aanhaken - Madeleen

Uitzendschema Regatta Tube TV
Zaterdag 29 augustus
12:00/14:00 Alles volgens plan - Madeleen
14:00/16:00 Finish in zicht - Martine
16:00/18:00 Op de kade - Roos
18:00/20:00 De intocht - Roos

Vanaf het zeilwater doet Klaas elk uur live verslag en Roos ('het meisje met de microfoon') doet live verslag op Youtube van de intocht in Medemblik.

Luisteren!
http://www.regattaradio.nl/24-uurs-regatta-radio/
of
http://tunein.com/radio/Regattaradio-s252458/
NB. RegattaRadio is niet het officiële kanaal van de organisatie voor mededelingen aan de deelnemers. Als er berichten zijn zullen die wel via RegattaRadio bekend worden gemaakt.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: