America’s Cup World Series niet meer live te volgen zonder te betalen

America's Cup World Series niet meer liveZie hieronder de een compilatie van de beste acties tijdens de Louis Vuitton America's Cup World Series in Portsmouth. Spijtig genoeg is het niet meer mogelijk om de America's Cup World Series te volgen via Youtube omdat de uitzendrechten exclusief aan FOX SPORTS zijn verkocht. Je kan een AC+ app downloaden waarin je per event kan betalen, voor Portsmouth kostte de In-App aankoop 5,99$ of via een AC+ account op americascup.com voor 7,99$!

Dat deze actie de America's Cup dezelfde de populariteitsgehalte kan geven als de vorige editie is nog maar de vraag. Dit terwijl bijna iedereen op deze planeet met een beetje technologische vooruitgang lineair televisie kijken aan het uitfaseren is gaan ze hier wel even tegen de stroom inzwemmen.

Voor de echte zeilfananten zoals U en wij hebben we met deze uitgave niet veel moeite maar wat met de incidentele enthousiastelingen die we konden overtuigen om te kijken tijdens de AC finale tussen ETNZ en Oracle?

Naar onze mening zorgen deze exclusieve rechten en betaalportaal voor een ontoegankelijker zeilsport en elitair circuit.

In de rand vermelden we dat Ben Ainslie met Landrover BAR de eerste America's Cup World Serie 2015 gewonnen heeft.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: