Nieuwe datum Schuttevaerrace 2016

  • Author: Ice
    Date: do, 14/01/2016 - 07:52

SchuttevaerraceNormaal vindt de Schuttevaerrace dit jaar eind mei of begin juni plaats. Echter in verband met andere evenementen (zoals de Slachtemarathon) waarvan de data gedurende 2015 bekend werden is de Schuttevaerrace organisatie genoodzaakt de eerder gecommuniceerde datum van de Schuttevaerrace 2016 te wijzigen.

Onder andere in verband met de beschikbaarheid van het moederschip de Prinses Maxima zal de race later in het seizoen plaatsvinden. Mogelijk voordeel is dat de race dan wellicht in korte broek gezeild kan worden.

De definitieve datum wordt: vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli.
De aanmelding en het palaver zullen op donderdagavond 30 juni zijn.

De aankondiging en aanvullende informatie kunnen jullie binnenkort vinden op de website: www.schuttevaerrace.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en is lector Interactive multimedia design aan de Thomas More Hogeschool. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, Winnaar Antwerp Race en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments