GT Performance Yachts met nieuwe Dehler 42 op Düsseldorf Boatshow

Dehler 42De nieuwe Dehler 42 zal op Düsseldorf Boatshow zijn wereldpremière beleven. Samen met de Dehler 38, 46 en 32 zal de werf en GT Performance Yachts volle bezetting hebben om de lijn aan het grote publiek te tonen.

Dehler heeft de lijn van de Dehler 38 en Dehler 46 doorgetrokken in de Dehler 42 en deze zal weer de bekende kenmerken hebben als performance, comfort en elegante lijnen. Ook deze Dehler 42 zal bekend staan om zijn goed prijs-kwaliteit verhouding. De nieuwe Dehler 42 wordt met vacuüm injectie gebouwd worden en heeft grote ruimtes binnen en een prachtig deck lay-out. De eerste nieuwe Dehler 42 modellen zijn inmiddels uit de fabriek en de order intake is prima op orde.

Dehler 42 in aanbouwDehler 42 in aanbouw

Het merk Dehler heeft vanaf half 2015 een nieuwe importeur voor zuid Nederland en België en levert haar schepen via GT Performance Yachts in Stellendam. Het bedrijf dat een zus is van GT Yacht Brokers, makelaar in performance zeilschepen.

www.gtyachtbrokers.com
+31 187 663 388

U bent van harte welkom op stand 16C18

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: