PremiumRopes lanceert RopeSplicing app

RopeSplicing appPremiumRopes, het internationale zusje van de Lijnenspecialist, lanceert deze week een nieuwe App die je helpt bij het maken van splitsen in lijnen. De App laat met gedetailleerde afbeeldingen en heldere instructies zien hoe je zelf splitsen kan maken in alle soorten lijnen.

• Instructies voor meer dan 30 verschillende splitsen
• Vier splitsen gratis
• App is volledig offline te gebruiken
• Hoge resolutie afbeeldingen

Het idee voor de App is ontstaan als opvolger van het boek : Splitsen van Moderne Lijnen door Jan- Willem Polman van PremiumRopes. “Tegenwoordig heeft bijna iedereen een Tablet of Smart Phone aan boord. De app is complementair aan het boek. Waar het boek juist meer achtergrond informatie geeft, heeft de App veel meer foto’s en slechts de noodzakelijke tekstuele uitleg”, aldus Polman. Downloaden van de App geeft toegang tot vier gratis splitsen. Wil je de andere splitsen ook ontgrendelen, dan kan dat tegen betaling van € 5,99.

De App is volledig offline te gebruiken. Polman : “Nagenoeg alle havens in Nederland hebben wifi, maar dat is niet altijd gratis. Bovendien lig je niet altijd in de haven met je boot. Daarom wilden we perse dat de App ook op de meest afgelegen plekken gebruikt kon worden.”

De App is bijzonder gemakkelijk te gebruiken en is voorzien van veel duidelijke afbeeldingen die de gebruiker op heldere wijze door de hele splits heen loodsen. De foto’s zijn van goede kwaliteit en tot op het kleinste detail in te zoomen.

www.premiumropes.com

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: