Preview: Sailing World Cup in Miami

Sailing World Cup in MiamiDe eerste grote krachtmeting van 2016 voor de olympische zeilers start aanstaande maandag 25 januari. Dan start de Sailing World Cup in Miami. Een groot deel van Team Delta Lloyd is in Miami present. In totaal doen er 780 zeilers mee uit 64 landen. Voor een aantal is de Sailing World Cup in Miami de laatste grote voorbereiding op de verschillende wereldkampioenschappen. Deze vallen vroeg dit jaar vanwege de Olympische Spelen.

Aanwezig in Miami namens Team Delta Lloyd:
• Dorian van Rijsselberge en Kiran Badloe in de RS:X klasse
• Lilian de Geus, RS:X klasse
• Marit Bouwmeester, Laser Radial
• Rutger van Schaardenburg en Nicholas Heiner in de Laser
• Mandy Mulder & Coen de Koning, Nacra 17

Aanwezig in Miami namens Delta Lloyd Talentploeg:
• Annemiek Bekkering & Annette Duetz, 49er FX

Aanwezig namens Team Magic Marine:
• Nina Keijzer & Claire Blom, 49erFX

WK schema februari 2016
• WK 49erFX, Clearwater USA 9- 14 februari
• WK Nacra, Clearwater USA 7-14 februari
• WK RS:X, Eilat, ISR, 20-27 februari
• WK 470 dames, Buenos Aires, ARG, 20-27 februari

World Sailing TV
De internationale zeilbond heeft een nieuwe naam en heet nu World Sailing. World Sailing komt ook met een TV-programma en levert beelden aan minimaal tien uitzendgemachtigden wereldwijd. De beelden zijn uiteraard ook op YouTube te zien. De medalraces kunnen de fans live bekijken op https://youtu.be/_V2YQYar0IU.

http://miami.ussailing.org/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: