25e One Tonner meldt zich voor de ONE TON CUP revival in Breskens

l'Esprit du MorbihanGoed nieuws van de Zeeuwse wateren. Deze week heeft zich de 25e One Tonner eigenaar gemeld om naar de ONE TON CUP revival 2016 in Breskens te komen. De schepen komen uit België, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Groot Brittanië en Nederland.

De One Ton Cup revival wordt gezeild tijdens het Breskens Sailing Weekend 2016 op 26-27-28 augustus. Speciaal voor de One Tonners wordt er op 25 augustus een extra dag toegevoegd. Voor een ONE TON bezitter wordt het een evenement om niet te missen.

Tekst: Vincent de Vries

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: