Nomineer nu je kandidaten voor de Yachting Awards 2016

yachtman 2016Wie heeft zijn stempel op het zeilseizoen 2016 gedrukt? Wel, het zijn jùllie beste zeilers, die dàt gaan beslissen. Het gaat niet alleen om topprestaties in de olympische klassen. Ook een verdienstelijke zeiler, kiter of surfer die een unieke prestatie heeft geleverd kan genomineerd worden. De keuze is dit jaar erg groot met aanstormend talent met Europese- en Wereldtitels, medailles op grote kampioenschappen enzovoort. Maar er zijn ook een paar mooie ontdekkingen in nieuwe disciplines. Kijk gewoon verder dan je neus lang is.

Vier categorieën

Het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond verzamelt alle nominaties waaruit dan begin november de shortlist van vier categorieën wordt geselecteerd. Op deze shortlist kan dan gestemd worden tot begin december om zo te komen tot de uiteindelijke - Yachtman, - Yachtvrouw, - Yachting Belofte - Yachting Manager van 2016.

Hoe nomineer je je kandidaat voor de longlist?

Stuur gewoon een mailtje met je favoriete kandidaat én de reden waaròm je hem of haar nomineert naar info@kbyv.be. Of stuur een fax naar 09/243 11 39 tot 27 oktober 23.59u. In de volgende editie van Varen worden de kandidaten van de shortlist (5 kandidaten per categorie) voorgesteld. Na 27 oktober komt de shortlist online op www.kbyv.be en kan je tenslotte op je favoriete kandidaat stemmen.

Kampioenenhulde op vrijdag 16 december 2016

De kampioenenhulde van al de Belgische kampioenen zal samen met de uitreiking van de Yachting Awards doorgaan op vrijdag 16 december. Ook dit jaar zal hulde gebracht worden aan een bijzondere persoonlijkheid in de zeilwereld. We zijn benieuwd wie de titel van Fellow van Jacques Rogge dit jaar krijgt toebedeeld.

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: