Voting gestart voor de KBYV Sailor of the year Awards 2016

KBYV Sailor of the year Awards 2016Meer dan 40 zeilers uit diverse watersportdisciplines werden in oktober genomineerd voor de Belgische Yachting Awards. Uit deze tientallen prestaties is het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond (KBYV) er naar jaarlijkse gewoonte alweer in geslaagd om tot een voorkeurs shortlist te komen. De wijze mannen van het KBYV zijn er eindelijk achter gekomen dat zeilen ook een teamsport kan zijn. Vanaf dit jaar kan er dus op teams gestemd worden, waarvoor hulde.

SMS voting op de schop
Nog een nieuwigheid is dat de stemming vanaf dit jaar niet meer per sms voting gebeurt maar via de website van het KBYV. Enige verwarring ontstond wel toen het KBYV een copy paste van haar webpagina per e-mail de wereld instuurde zonder er een werkende link achter te plaatsen. 404 foutmelding pagina feest alom.

Voor de goede orde stemmen doe je hier: www.kbyv.be/kbyv-sailor-of-the-year-awards-2016-stem-nu/

De stemming loopt tot maandag 12/12/2016 klokslag 23:59

Die van ClubRacer hebben ze al. Mogen de beste winnen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: